Украинският президент поразително прилича на виртуоза с цигулка Атанас Славов,

...
Украинският президент поразително прилича на виртуоза с цигулка Атанас Славов,
Коментари Харесай

Откриха огромна прилика между български музикант и Володимир Зеленски

Украинският президент поразително наподобява на виртуоза с цигулка Атанас Славов, както е същинското име на българския музикант, видя " България Днес ".

Еднаквостта е открита и от самия Мравчо, който признава, че инцидентно се натъква на приликата. Нещо повече - Мравчо и Зеленски се обличат съвсем по еднакъв метод, като за тях е особено зеленото камуфлажно облекло. Украинският президент смъкна формалните костюми след началото на съветската инвазия, до момента в който Славов залага на по-спортни одежди, до момента в който е на отмора измежду природата.

Мравчо е един от най-хубавите музиканти в България, до момента в който Зеленски е едни от най-популярните международни водачи и всеки ден е в осведомителния продан поради войната. Българинът е родом от Сливен, а президентът на Украйна - от Кривой рог.

Друга основна аналогия е, че и двамата са свързани с шоубизнеса. Мравчо свири на цигулка, забавлява купонджии и прави невиждано шоу. Безспорен връх в изявите му е именитият кючек " Кербала ", където солото на цигулката и до ден сегашен се помни от меломаните, въпреки че от този момент минаха повече от 18 години. А преди да стане президент, Зеленски беше комедиен артист. Набира известност с някои от скечовете си, като в един от тях той и няколко негови сътрудници смъкват панталоните и се вършат, че свирят на пиано с част от тялото си, друга от ръцете им. По-късно печели украинската версия на " Танцувай със звездите " през 2006 година А най-голяма известност печели несъмнено с ролята си на учителя президент в " Слуга на народа ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР