Украинският министър на отбраната Олексий Резников заяви пред частния телевизионен

...
Украинският министър на отбраната Олексий Резников заяви пред частния телевизионен
Коментари Харесай

Украинският военен министър: Малко вероятно е Русия да нахлуе в Украйна в близко бъдеще

Украинският министър на защитата Олексий Резников съобщи пред частния ефирен канал ICTV, че е малко евентуално Русия да нахлуе в Украйна в близко бъдеще.
Олексий РезниковСнимка: ЕПА/БГНЕС
 
Москва към момента не е нанесла удар или да е подхванала дейности, които биха предиздвикали Киев да повярва, че "утре ще премине в атака ", изясни Резников.
 
Въпреки това някои от международните сили показаха угриженост по отношение на скупчването на съветски войски покрай границата й с Украйна, като в същото време хиляди американски бойци остават в подготвеност, с цел да оказват помощ на съдружниците на Вашингтон да се опълчват на възможна инвазия на Русия.
 
Министерството на защитата на Съединените щати издаде заповед за "подготовка за разполагане в няколко бази ", което значи, че "стотици бойци " са подготвени за разполагане в Европа, заяви нощес "Уолстрийт джърнъл ", потвърждавайки по този метод сходна информация от страна на "Ню Йорк Таймс " и "Фокс нюз ".
 
Заповедта има за цел да даде явен сигнал на Русия, че Съединени американски щати ще подсилят войските на НАТО в Европа при положение, че Москва нахлуе в Украйна, показва финансовото издание, цитирайки неназован върховен американски чиновник.
Войските ще оказват помощ и за евакуацията на американски жители от Украйна, в случай че обстановката със сигурността се утежни, се прибавя в отчета.
 
Малко след тази информация прессекретарят на Пентагона Джон Кърби я удостовери и изясни, че броят на бойците, подготвени да бъдат задействани, възлиза на 8500.
 
Източник: БНР
 
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР