Украинският хирург, модел и телевизионна водеща Ирина Белоцерковец, която беше

...
Украинският хирург, модел и телевизионна водеща Ирина Белоцерковец, която беше
Коментари Харесай

Украински модел, загубила окото си след руска атака, украси корицата на Playboy

Украинският хирург, модел и телевизионна водеща Ирина Белоцерковец, която беше ранена по време на съветска ракетна офанзива близо до Киев и загуби окото си, се появи на корицата на Playboy и разкри в изявление кое й дава сили след ужасяващата контузия.

 

В самото начало на войната, на 26 февруари 2022 година, Ирина, дружно с децата си, попада под обстрела на съветските окупатори до момента в който пътува в кола. Съпругът й е асистент на кмета на Киев Виталий Кличко, само че тя не е сигурна, че офанзивата е била ориентирана съответно против него.

 

Лекарите се борят за живота й в клиника в Берлин, тя претърпява няколко интервенции. " Нямах към този момент око, на всички места стърчаха тръбички, косата ми бе обръсната след интервенцията. Шевове, белези, рани на всички места. Приличах на Франкенщайн. Челюстта ми се бе счупила като клонка. Вече нямам красиво лице, само че останалата част от тялото ми е красива ", споделя моделът.

 

В момента Ирина Белоцерковец е част от Украинската асоциация на актьори и музиканти, които провеждат разнообразни събития за повишение на морала на войските на фронта. На уеб страницата на " Playboy Украйна " се отбелязва, че печатните копия на броя няма да бъдат налични за продажба. Те ще бъдат изпратени в лечебни заведения и в пунктовете в тила на фронта.

 

В интернет се появи и видео с Белоцерковец, която персонално показа новия брой на списанието пред военните. Моделът сподели, че е признателна на бранителите на Украйна и желае да ги поддържа.

 

" Половината ми лице към този момент го няма. Но продължаваме да се борим и да живеем ", сподели тя.

Инфо: Actualno.com

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР