Украинските защитници се страхуват какво ги очаква заради недостига на

...
Украинските защитници се страхуват какво ги очаква заради недостига на
Коментари Харесай

„Всички ще умрем“: Украински командири се боят от най-лошото заради недостига на снаряди

Украинските бранители се опасяват какво ги чака поради дефицита на муниции и напредването на съветските войски при Авдеевка, написа.

" Мисля, че всички ще умрем. Всички, които са тук. Вече няма да ни има. Това няма да бъде единствено европейски проблем. Руснаците ще напреднат в Европа ", сподели войник на ВСУ пред американската медия.

Командир на военна част, воюваща край Авдеевка, сигнализира за неналичието на снаряди. Според него „ съветската атака е огромна “ и хората му може да нямат задоволително муниции, с цел да я удържат.

" Представете си, че война наближава прага ви. Ще се поколебаете ли тогава? Имаме потребност от оръжия. Врагът е доста по-силен. Без помощ няма да оцелеем, няма да устоим като нация, като страна. Просто ще бъдем унищожени, ”, сподели Ярослав, пълководец на една от частите на фронтовата линия.

Ярослав не е оптимист, в случай че пакетът от военна помощ от 60 милиарда $, който сега е блокиран в Конгреса на Съединени американски щати, не стигне до фронта.



„ Имаме проблеми, липса на муниции “, сподели Александър, командващ бойците, обслужващи дарена от Съединени американски щати артилерийска система Paladin в друга зона наоколо. „ Имаме доста работа, само че се опитваме да бъдем по-прецизни, с цел да пестим муниции “. По думите му, съветската офанзива " е огромна и може да нямаме задоволително снаряди “.

Руският прогрес е индикатор за проблеми по фронтовите линии на Украйна, където военните са сериозни по отношение на готовността на своите командири да провеждат защитата, след изтеглянето от Авдеевка.

„ Мисля, че е неточност на нашите сили да не приготвят естествени позиции зад Авдеевка “, споделя боец от специфичните елементи, чиято идентичност остава скрита. „ Ако бяхме подготвили позиции зад Авдиевка, където нашата пехота можеше да отстъпи, щяхме да ги задържим там доста дълго време “.

Американският доброволец от Джорджия, Гарисън Фостър, разказа рецесията със мощни думи: „ Мисля, че тази година ще бъде най-лошата година във войната. Има избрани елементи, които... са пред привършване на танковете ".

Той показва яд от дейностите на водения от републиканците Конгрес, който спря американската помощ. „ Неописуемо е, тъй като за мен е толкоз неуместно. Искам да кажа, че количеството нелепости, които излизат от политиката в цялото това нещо, е просто изцяло нелепа. Няма смисъл да се опитваме да рисуваме в каквато и да е светлина вид, при който за нас е добре Русия да вземе Украйна. Това ще бъде доста неприятно за нас. ”
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР