Украинските войски понасят огромни загуби, тъй като са превъзхождани 20-кратно

...
Украинските войски понасят огромни загуби, тъй като са превъзхождани 20-кратно
Коментари Харесай

Американското разузнаване докладва за плачевното състояние на въоръжените сили на Украйна

Украинските войски понасят големи загуби, защото са превъзхождани 20-кратно в артилерия и 40-кратно в муниции от съветските сили, съгласно новото разузнаване, разкриващо мрачна и обезверена картина на жестоката битка на фронтовата линия.

Доклад на чиновници на украинското и западното разузнаване също разкрива, че украинците са изправени пред големи компликации в отговор на обстрела на руснаци с тяхната артилерия, лимитирана обсег от 25 километра, до момента в който врагът може да удари 12 пъти по-голямо разстояние, написа The Independent.

Тежките борби в Източна Украйна „ имат доста действително физическо влияние дружно със съществено деморализиращ резултат върху украинските сили; случаите на опустиняване се усилват всяка седмица “, се показва в отчета.

Това идва, когато съветските сили заемат повече територия на изток и консолидират контрола си над завзетите градове. Междувременно преговорната позиция на Киев се отслабва от възходящото противоречие в броя на пандизчиите, държани от всяка страна.

Броят на съветските бойци, окупирали Украйна, е намалял от 900 през април на 550. Повече от 5600 украински бойци са затворени в Москва, което се усили с капитулацията на 2500 в Мариупол, в това число членове на батальон " Азов ".

И Киев, и Москва организират необятно разгласени тествания против военнопленници.

Украински съдилища край Киев и Харков осъдиха съветски бойци на дълги присъди за военни закононарушения. Главният прокурор на страната Ирина Венедиктова съобщи в сряда, че е записала още осем случая.

Двама британци, Ейдън Аслин и Шон Пайнър, които бяха хванати, до момента в който служеха с украинската войска в Мариупол, са на съд в сепаратистката Донецка национална република, където прокурорите споделят, че са упрекнати в „ тероризъм “ и „ наемницитe “ са изправени пред смъртно наказване.

Руските държавни медии оповестиха в сряда, че повече от 1000 мариуполски пандизчии са били трансферирани в Русия за „ следствие “. Политици и републиканци-сепаратисти в Москва заплашиха да проведат процеси от вида на Нюрнберг против пандизчии от Азов, които те упрекват, че са неонацисти.

Украинският президент Владимир Зеленски, посещавайки фронтовата линия в Донбас в понеделник, прикани Кремъл да съобщи пленниците в Мариупол. Преговорите са в ход, сподели той, само че „ те за жалост са в ръцете на Руската федерация, на която не може да се има вяра “.

В отчета на разузнаването се споделя: „ Руснаците упорстват за замяна на пленници лице в лице. Това значи, че при статуквото 4500 украински пандизчии могат да бъдат държани в съветски затвори до реализиране на спокойно съглашение. Москва евентуално ще употребява това като лост за вътрешно дестабилизиране на Украйна, в случай че няма обществена сигурност и ясна връзка за техните фамилии.,

Оценката е формирана преди оповестяването на английското държавно управление, че ще достави дребен брой ракетни системи за залпово изстрелване M270, само че след доставката от Съединени американски щати на основани на камиони мобилни ракетни системи Hymer беше обявено.

В момента Обединеното кралство изпраща единствено три системи, а Вашингтон е изпратил четири системи. Украинските управляващи споделят, че се нуждаят от повече, с цел да спрат настъплението на Русия, камо ли да си възвърнат изгубена територия, и че ще отнеме време, с цел да разгърне системата на фронтовата линия, до момента в който Кремъл навлезе в Донбас. Той продължи гневната си офанзива.

„ Разбира се, ние сме доста признателни на нашите съдружници за тяхната поддръжка “, сподели украински чиновник. „ Новите оръжия са добре пристигнали, само че когато те разгласят, че изпращат военна помощ на Украйна, западното държавно управление евентуално би трябвало да изясни на обществеността за какви суми става дума.

Докладването на място поддържа изказванията за увеличени украински загуби заради съветски обстрел.

Миналата седмица украинските военни претърпяха загуби и липса на огнева мощност на далечни дистанции, с цел да отвърнат - един боец беше погубен, а други трима бяха ранени след изявлението в Лисичанск.

В отчета на разузнаването се споделя: „ Ясно е, че стандартна война не може да бъде извоювана, в случай че вашата страна има доста пъти по-малко оръжия, оръжията ви удрят врага на по-късо разстояние и имате доста по-малко муниции от съперника. "

„ Стратегическата обстановка на Източния фронт е следната... Украинската страна е съвсем изцяло изчерпана от ракети за видовете РСЗО „ Смерч “ и „ Ураган “, като по този метод дейно стопира съветските офанзиви през първите месеци, които станаха вероятни. Война на разстояние (60 км до 80км).

„ Днес оптималният обсег на огън на въоръжените сили на Украйна е (25 км), това е обсегът, с който артилерията с диаметър 152/155 мм и останалите MLRS на „ Град “ подразделения могат да стрелят. “

„ В същото време нападна концентрацията на украинските сили от разстояние на съперника “ (300 км). С тактически балистични ракети „ Искандер “, (70 до 80 км). Използване на MLRS „ Смерч “ и „ Точка-У “ (40 до 60 км) Използване на MLRS Урагон.

Докладът продължава: „ Това основава обстановка на цялостно противоречие на бойното поле, да не приказваме за безспорното доминиране на вражеските самолети във въздуха, което от време на време може да бъде поправено единствено с потреблението на Stinger. (ракети земя-въздух). И грешките на съветските водачи.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР