Украинските военни се готвят за мощна контраофанзива и мащабно освобождаване

...
Украинските военни се готвят за мощна контраофанзива и мащабно освобождаване
Коментари Харесай

Ген. Буданов сензационно: Знам кога ще свърши войната в Украйна - скоро!

Украинските военни се готвят за мощна контраатака и огромно освобождение на територии, нелегално завзети от съветските окупатори. Врагът чака със боязън тази офанзива от страна на въоръжените сили на Украйна.
 
Тази контраатака може да приближи успеха на Украйна във войната, отприщена от съветския деспот Владимир Путин. И тази война може да завърши доста скоро. Това съобщи ръководителят на украинското разузнаване Кирило Буданов. Видеото към този момент се популяризира в мрежата.
 
Буданов споделя своите прогнози в изявление за задграничен публицист, представено от Главред. Журналистът подчертава върху обстоятелството, че шефът на разузнаването е знаел тъкмо по кое време и по какъв начин ще се развие пълномащабната атака на Руската федерация и взема решение да разбере прогнозите му, които Буданов може да даде за сроковетеотносно края на войната в Украйна.
 
" В доста, доста близко бъдеще. - В доста близко? Защо сте уверени в това? - Защото знам ", дава отговор Буданов на въпросите на задграничния публицист. 
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР