Украинските военни отрекоха информация, че техни военни части са нарушили

...
Украинските военни отрекоха информация, че техни военни части са нарушили
Коментари Харесай

Русия обяви, че е ликвидирала петима украински диверсанти, Киев отрича

Украинските военни отхвърлиха информация, че техни военни елементи са нарушили съветската граница. Украйна настоя, че " няма наличие на нейни сили в Ростовска област ".

Коментарите идват, откакто съветски военни обявиха, че са ликвидирали " петима украински извършители на границата на Руската федерация, които са били част от диверсионно-разузнавателна група, проникнала от територията на Украйна. " Същевременно са били унищожени две украински бойни машини на пехотата, които са пресекли нелегално границата, с цел да изтеглят диверсантите, предадоха съветски осведомителни организации, представени от БНР.

Украйна отхвърли информациите, като го назова подправени вести и съобщи, че няма украински сили в региона на Ростов, където се твърди, че е станал случаят, съобщи Ройтерс.

По-рано в понеделник представители на националната милиция на сепаратистката Донецка национална република (ДНР) обявиха, че силите на ДНР са почнали бойни дейности против украински въоръжени контингенти, които се пробвали да пробият до съветската граница в региона на Новоазовск в Югоизточна Украйна.

" В момента се подхващат специфични ограничения в покрайнините на Новоазовск от подразделения на Министерство на вътрешните работи и Министерство на защитата в съдействие с военнослужещи от Народната милиция на ДНР за заличаване на групи украински военни, които са създали опит за пробив в посока на съветската граница “, се отбелязва в формалното изказване.

Появиха се и известия, че в региона на летището в Донецк са избухнали гърмежи и се чува пукотевица.

⚡️Explosions are heard in the area of ​​the airport, shelling is underway, RIA Novosti correspondent reports.
— Newsistaan (@newsistaan)
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР