Украинските военни не възнамеряват да спрат да освобождават Украйна от

...
Украинските военни не възнамеряват да спрат да освобождават Украйна от
Коментари Харесай

След Херсон: Украинското настъпление няма да спре

Украинските военни не имат намерение да спрат да освобождават Украйна от окупаторите и няма да разрешат да се замрази спорът.

Това съобщи секретарят на Съвета за национална сигурност и защита Олексий Данилов, представен от РБК-Украйна.

" Не можем да замразим нищо. Ние не сме хладилна камера. Трябва да освобождаваме земите си без значение от времето, без значение от времето. Не можем да пропуснем нито една спирка, тъй като нашите хора са там, виждаме ги по какъв начин страдат ", сподели Олексий Данилов.
 Путин не може да избяга от историята
Путин не може да избяга от историята

Русия знае предизвестието на великия съветски стихотворец Пушкин: Бог да ни пази да не забележим съветски протест, неправилен и безсърдечен

Според него задачата, сложена от президента пред украинските въоръжени сили, е елементарна и ясна: да се освободят украинските територии от окупаторите. И това ще бъде направено, належащо е единствено време.

По-рано съветникът на ръководителя на президентската канцелария Михайло Подоляк съобщи, че съветското управление се пробва да замрази войната и да принуди Украйна да седне на масата за договаряния , защото съветската войска е изтощена.
 Украинската войска влезе в Херсон
Украинската войска влезе в Херсон

Отправен е апел към останалите съветски военни да се предадат

Освен това Михайло Подоляк съобщи, че Украйна може да обмисли опцията за мирни договаряния, само че в случай че Русия се съгласи да ги организира при украински условия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР