Украинските власти съобщиха, че двама души са загинали и седем

...
Украинските власти съобщиха, че двама души са загинали и седем
Коментари Харесай

Двама души са загинали при руска атака над завод за самолети

Украинските управляващи оповестиха, че двама души са починали и седем са били ранени, откакто съветски сили са атакували цех за самолети и още един човек е бил погубен при обстрел на жилищна постройка.

Самолетният цех “Антонов” в Киев е най-големият в Украйна и е прочут с това, че в него се създават доста от най-големите товарни самолети в света.

Киевската градска администрация заяви, че след офанзивата против завода в него е избухнал огромен пожар. При обстрела на жилищната постройка е бил погубен един човек и трима са били ранени.

Украинската прокуратура през днешния ден заяви, че 90 деца са били убити и повече от 100 са били ранени в Украйна от началото на съветската инвазия на 24 февруари, съобщи Ройтерс.

" Най-голям е броят на жертвите в районите на Киев, Харков, Донецк, Чернигов, Суми, Херсон, Николаев и Житомир ", се споделя в изказване на прокуратурата. Засега Ройтерс не е съумяла да удостовери информацията. Русия отхвърля да взима цивилни под прицел и твърди, че организира " специфична интервенция " за разоръжаване и " денацификация " на Украйна.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР