Украинските власти постоянно правят противоречиви изявления, които не позволяват да

...
Украинските власти постоянно правят противоречиви изявления, които не позволяват да
Коментари Харесай

Песков: Изказванията на Зеленски не позволяват да се разбере осъзнават ли в Киев реалното положение на нещата


Украинските управляващи непрекъснато вършат спорни изказвания, които не разрешават да бъдат разбрани напълно техните претенции и дали са подготвени да осъзнаят действителното състояние на нещата, съобщи пред публицисти представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от ТАСС.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 5600
Думите му бяха в отговор на молба да разяснява изказванията на украинския президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога, че с цел да се постави завършек на спора, би трябвало да се проведат договаряния с Русия, само че тя като че ли не желае това.

" Първо, договарянията сега са замразени и то в сходство с линията, определена от украинска страна, която изцяло контрастира със упоменатите изказвания на Зеленски ", сподели Песков. " Второ, като цяло управлението на Украйна непрекъснато прави спорни изявления, които се оборват взаимно и не разрешават да се разбере изцяло какво желае украинската страна и подготвена ли е тя да схване здравомислещ метод и да осъзнае действителното състояние на нещата ", добави той.

По-рано Владимир Медински, който е асистент на съветския президент и оглавяваше съветската делегация на договарянията с Украйна, съобщи, че замразяването на договарянията е напълно по самодейност на Киев.

Говорителят на Кремъл бе запитан и за мнението му по отношение на пророчеството на водача на Либерално-демократическа партия на Русия Владимир Жириновски, че Зеленски ще е последният президент на Украйна, отбелязва Българска телеграфна агенция. 

" Коментирането на пророчества не влиза в моите отговорности и не се явява наш прерогатив. Освен това ние не притежаваме сходни пълномощия - да разясняваме пророчества ", сподели Песков. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР