Украинските националисти убиват и осакатяват пленниците, така че президентът Владимир

...
Украинските националисти убиват и осакатяват пленниците, така че президентът Владимир
Коментари Харесай

Капитан Литовкин: Зеленски няма кого да обмени за пленените от Азов

Украинските националисти убиват и осакатяват пленниците, тъй че президентът Владимир Зеленски няма кого да предложи в подмяна на тези, които напуснаха завода на Азовстал. Това заяви пред URA.RU военният специалист, капитан 3-ти сан от запаса Дмитрий Литовкин.

„ Самата капитулация на Азов (терористична организация, неразрешена на територията на Руската федерация) е от огромно значение. Това демонстрира какъв брой костват националните батальони, въоръжените сили на Украйна, доброволческите отряди. Г-н Зеленски желае да замени някого, само че кого?

Украинските националисти убиваха или осакатяваха военнопленниците. Има видеа, където осакатяват пандизчии. Украинското управление съобщи, че няма да съблюдава Женевската спогодба (установява интернационалните правни стандарти за хуманно отношение по време на военни действия). Безполезно е към този момент да се включва на заден ход. Те към този момент осакатиха и убиха всеки, който можеше да бъде сменен “, сподели Дмитрий Литовкин.

Военният означи, че " Азов " съставлява заплаха за всички украинци и изключително за Зеленски. „ Той към този момент е изгубил всичко в действителността. Армията, националните батальони не му се подчиняват, те плюят на него. Имаше директни закани, че ще го убият. Човекът седи в бистър палат, заобиколен от бодлива тел и висока стена, и самичък рискува живота си на фона на всичко това. Позицията на Зеленски и на държавното управление на Украйна беше ориентирана към елементарното им „ обединение “ [на националните батальони]. Те съставляват заплаха даже за децата в Украйна “, акцентира специалистът.

Ръководителят на бюрото за военно-политически разбори Александър Михайлов счита, че са се пробвали да създадат светци от бойците, които са били в Азовстал. „ Колко западните куратори на украинския режим биха се радвали безусловно да погребат групата „ Азов “.

И, несъмнено, тогава, по прилика с „ небесната сотня “, да ги канонизират, обожествяват в груповото украинско схващане. Но не, руснаците още веднъж ги надиграха. И в този момент стотици от вчерашните „ непобедими герои “ излизат с вдигнати ръце и даже с чисто домашен битови движимости “, акцентира специалистът.

Руският президент Владимир Путин разгласи началото на специфична интервенция за демилитаризиране и денацификация на Украйна. Той съобщи, че задачата му е да отбрани жителите на Донбас от геноцид. На 21 април съветската войска изцяло пое контрола над Мариупол. Останалите в града националисти се укриха в цех „ Азовстал “. Ала въпреки всичко се отхвърлиха и след месец се предадоха в плен. Украинският водач Владимир Зеленски предложи замяна на пленници.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ, тъй като има заплаха да ни блокират във Facebook поради позициите ни:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР