Украинските депутати, водени от Вадим Новински, написаха призив до украинския

...
Украинските депутати, водени от Вадим Новински, написаха призив до украинския
Коментари Харесай

Депутатите на Радата призоваха Зеленски да започне мирни преговори с Русия

Украинските депутати, водени от Вадим Новински, написаха апел до украинския президент Владимир Зеленски с молба за започване на незабавни договаряния с Русия.

„ Владимир Александрович! Обръщаме се към вас с молба неотложно да започнете договаряния с президента на Руската федерация за изискванията за преустановяване на кървавата борба и подписване на уместно съглашение “, се споделя в известието от името на седем депутати, оповестено на страницата на Новински във Facebook.

Те също по този начин приканиха Радата да образува група за стратегически съвещания с двете камари на Руското федерално заседание.

Припомняме, че съветският президент Владимир Путин разгласи, че е решил да организира специфична военна интервенция, с цел да отбрани хората от издевателството и геноцида от страна на режима в Киев, да демилитаризира и денацифицира Украйна, да изправи пред съда тези, които са направили голям брой кървави закононарушения против цивилни, в това число съветски жители.

В четвъртък сутринта украинските военни обекти бяха подложени на масирани удари. ДНР заяви за боеве по цялата линия на прикосновение. Руското министерство на защитата акцентира, че съветските въоръжени сили не нанасят удари по градовете на Украйна, оповестиха от съветското министерство на защитата. Прецизните оръжия поразяват единствено военни цели. По-късно съветското министерство на защитата разгласи обезвреждането на украинските системи за противовъздушна защита. Милицията на ДНР разгласи прекосяването към нахлуване.

Превод: ПИ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР