Украински войски взривиха язовир в Бахмут (Артьомовск на руски), съобщиха

...
Украински войски взривиха язовир в Бахмут (Артьомовск на руски), съобщиха
Коментари Харесай

Киев губи Бахмут и взриви язовир

Украински войски взривиха язовир в Бахмут (Артьомовск на руски), оповестиха за ТАСС от пресслужбата на ЧВК " Вагнер ". Те прецизираха, че става въпрос за язовир на водоема " Северен ставок ". Наводнени са частни къщи и изби на локалното население и изби, което се криеше там от обстрелите.
Западни и украински публични представители позволяват оттегляне на украинската войска от Бахмут на фона на последователното нахлуване на съветските сили, написа английският вестник " Таймс ". Украинските елементи там могат да бъдат изцяло обкръжени в града и оставени без канали за доставяне. За тежкото им състояние приказва и фактът, че в града е пистигнал комадващия Източната група войски ген. Алексанър Сирски.
В града се водят боеве в самия му център.
Продължителността на живота на украински боец на фронтовата линия в Бахмут е към четири часа, сподели за " Нюзуик " някогашният американски пехотинец Трой Офенбекер, който се бие против Русия. Наемникът назова обстановката към Бахмут " месомелачка ". 
" Предстоящата година ще бъде доста по-опустошителна за Украйна, в сравнение с в миналото сме виждали. Русия няма да се вслуша в съмнителни оферти за договаряния, учредени на претенции, които пренебрегват факторите, предизвикали този спор ", разяснява наблюдаващият на " Нюзуик "   Стивън Майърс. Той също по този начин добави, обещаните на Украйна от Запада батареи ракетни системи " Пейтриът ", танкове M1 " Ейбрамс " и изтребители F-16 надали в миналото ще се окажат на нейна територия. Щатите няма да изпратят в Киев съоръжение, което може да се ръководи единствено от американски военни, защото те ще бъдат убити от съветски удари още при идването им на място.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР