Украински официални лица съобщиха за интензивни битки, които се характеризират

...
Украински официални лица съобщиха за интензивни битки, които се характеризират
Коментари Харесай

Продължават ожесточени боеве в източната част на Украйна, тъй като Киев съобщава за непрекъснати атаки от страна на Русия

Украински публични лица оповестиха за интензивни борби, които се характеризират с безмилостни офанзиви от страна на съветските сили против източния украински град на Avdiivka

От Associated Press 14 октомври 2023 година, 8:43 ч. Украйна.

„ Руските войски от няколко дни минаха към дейни бойни дейности на процедура по цялата фронтова линия... Следователно по този начин наречената украинска контраатака може да се смята за приключена “, сподели той.

Но украинският президент Володимир Зеленски сподели по-рано тази седмица, че Украинските сили държаха съветските войски на разстояние и „ задържаха позициите ни “. през последните дни, ген. Александър Сирски, пълководец на сухопътните сили на Украйна, написа във Фейсбук в събота. прегрупираха се след загубите и ускоряваха офанзивите към село Макеевка и натискаха към град Купянск, за да обкръжат Купянск и да доближат река Оскил.

Също в събота 60-годишна жена беше убита при съветски обстрел на град Берислав в отчасти окупираната от Украйна област Херсон.

В Русия страната Министерството на защитата заяви, че системите за противовъздушна защита са свалили два украински дрона над Черно море покрай южния курортен град Сочи в събота сутринта. Украинските управляващи в никакъв случай не са поели отговорност за офанзиви на съветска територия.

Източник: abcnews.go.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР