Украински медии съобщиха, че президентът на Русия Владимир Путин Владимир

...
Украински медии съобщиха, че президентът на Русия Владимир Путин Владимир
Коментари Харесай

Разкриха коя е новата половинка до Путин

Украински медии оповестиха, че президентът на Русия Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През е в интимни връзки с Екатерина Мизулина. Тя е на 39 година и оглавява Руската лига за безвреден интернет. Основната ѝ активност се състои в това да следи тези консуматори във виртуалното пространство, които подлагат на критика режима в страната или не поддържат „ специфичната военна интервенция “ в Украйна.

Мизулина, несъмнено, не е инцидентен човек. Тя е щерка на съветски губернатор, който от своя страна е правилен покровител на Путин и неприкрит съперник на Украйна.

Катя е безусловно по усета на Путин. Тя е видът „ Барби “, който той постоянно е харесвал, изясни за украинския Канал 24 Олга Романова, съветска активистка по човешките права.

Родената в град Ярославъл Мизулина се дипломира в Лондонския университет през 2004 година, където приключва „ Близкоизточни и африкански проучвания “. Специализирала се е по история на изкуствата и владее индонезийски език.

Неведнъж е участвала в качеството си на преводач в съветски публични делегации, които били на посещаване в Китай.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР