Украинската боксова звезда Владимир Кличко разказва за ужасяващата реалност на

...
Украинската боксова звезда Владимир Кличко разказва за ужасяващата реалност на
Коментари Харесай

Владимир Кличко: Това е най-голямата битка в живота ми. Тъжно да осъзнаеш колко ужасяваща е войната

Украинската боксова звезда Владимир Кличко споделя за ужасяващата действителност на войната, когато се е сражавал с войските на Владимир Путин паралелно с брат си.

Бившият международен първенец в тежка категория и неговият брат, кметът на Киев Виталий Кличко, се подвигнаха на оръжие, с цел да отхвърлен съветския ескорт, който се доближава към столицата, откакто обявиха, че са подготвени да умрат, с цел да защитят родината си.
Сега 45-годишният мъж прикани Русия да бъде изолирана от всички спортни надпревари, като предизвести, че украинските дами и деца умират от експанзията на страната.

Той прикани управителните органи да последват стъпките на Международния олимпийски комитет (МОК), откакто органът предложи възбрана за присъединяване на съветски и беларуски спортисти и длъжностни лица в интернационалните надпревари.

В понеделник Владимир разгласява видеоклип, показващ пътуването му до родилно поделение в Киев, където от началото на съветската инвазия са се родили 82 бебета. В клипа той споделя: " Животът продължава. Само в тази болница от началото на войната са се родили 82 деца. Все повече украинци се появяват и ще идват всеки ден ".
Но откакто изглеждаше, че се пробва да повдигне морала на ужасените поданици, в този момент той предизвести за мащаба на смъртните случаи измежду цивилното население от началото на нашествието.

Кличко съобщи пред " Дейли Мирър ": " Боксът е спорт - това е война, а нашите хора умират. По време на този диалог с вас почтени дами, деца и цивилни ще бъдат подложени на бомбите, ракетите и ужасяващата действителност на войната. Хората споделят, че това е най-голямата борба в живота ми, и аз съм склонен - толкоз е тъжно да осъзнаеш какъв брой ужасяваща е войната. "

Той благодари на британците за поддръжката им, само че ги насърчи да отидат по-далеч, като поддържат акцията, целяща да спре съветските спортисти да се състезават в международни спортни събития. 

Във връзка с рецензиите по отношение на отговора на Англия на изключителната обстановка с бежанците в Украйна, той се съгласи, че той е жалък и съобщи, че постоянно е допустимо да се направи повече. 

До неделя вечерта бяха издадени единствено 50 незабавни визи, макар че 13 500 украинци подадоха молби да дойдат в Обединеното кралство.
Последните мнения на Владимир идват, откакто той изпрати видеопослание, в което прикани западния свят да заеме позиция против съветската експанзия. 

Легендата на кръга съобщи: " Призовавам всички интернационалните сътрудници да следят тази покруса, която се случва в днешно време в Украйна, и тази безсмислена война, в която няма да има спечелили или победени. Искам единствено да ви кажа, че би трябвало да останем единни против тази експанзия, тази съветска експанзия. Не позволявайте това да продължава да се случва в Украйна, не позволявайте това да се случва в Европа и в последна сметка в света. Обединени, ние сме мощни. Подкрепете Украйна, благодаря ви. "

Превод: " Петел "
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР