Украинската боксова звезда Олександър Усик се изяви успешно и в

...
Украинската боксова звезда Олександър Усик се изяви успешно и в
Коментари Харесай

Съперникът на Джошуа направи нещо неочаквано

Украинската боксова звезда Олександър Усик се изяви сполучливо и в още едно занятие. В навечерието на конфликта против международния първенец в тежката категория Антъни Джошуа, Усик стана основен воин във видеото към песента „ Запали “ („ Light up “), предава boec.bg.

Поп парчето, което набра голяма известност единствено за няколко часа след стартирането си, се извършва от дуета „ Анна Мария “ или близначките Гана и Мария Опанасюк.

Клипът повдига тематиката за пътя към успеха, волята и самоувереността. Идеята е, че в последна сметка по един или различен метод главната борба е тази със самия себе си. Участието на Олександър Усик не е инцидентно, защото той е образец за милиони и настоящата боксова звезда в родината си. Двубоят му с Джошуа за пояса в тежката категория на Световната боксова организация (WBO) e на 25-ти септември в Лондон, Англия.

Песента на Анна Мария се извършва на британски и в една част се споделя „ време е да направиш крачката тъкмо в този момент “. Двете също са облечени в обичайно боксово облекло и са на кръга.

Припев:

Трябва да запалиш

пламъкът в теб

Трябва да полетиш нагоре

Въпреки твоят метод

Да бъдеш целеустремен

Силата е вашето име

тъй като имаш вярата си, без значение какво споделят



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР