Украинска песен оглави музикалните класации в Русия за 2017 г.,

...
Украинска песен оглави музикалните класации в Русия за 2017 г.,
Коментари Харесай

Украинска песен покори руските музикални чартове

Украинска ария оглави музикалните ранглисти в Русия за 2017 година, оповестява уеб сайтът rambler.ru.
Парчето е на групата Грибы (Гъби) и носи заглавието „ Тает Лёд “ (Ледът се топи).

Парчето е влезнало и в класацията Топ 100 на Apple Music и iTunes за най-популярни и теглени песни за отиващата си 2017 година

Въпреки че съгласно някои съветски издания „ Тает Лёд “ се подрежда в първите 10 места в чарта, а РИА Новости Украйна заяви, че парчето е преди всичко в класацията, на страницата на iTunes откриваме песента чак на 86-то място.



"Песента и клипът се появиха през март 2017 година и не слязоха от първото място в продължение то 10 седмици. Въпреки че групата стоеше надалеч от медиите, в интернет се появиха голям брой пародии и кавъри на парчето, които поддържаха интереса на слушателите и по този начин го трансфораха в шлагер ", разясняват съветските уеб сайтове.

Групата е била основана през 2016 година в Украйна. Нейните членове настояват, че ще прекратят съществуването си на 31 декември тази година.

В края на месец април същата година групата пусна в страницата си в YouТube своя първи клип "Интро ", който бързо събра над милион гледания. След това групата пусна още три видеоклипа, преди да се появи паметното им четвърто парче „ Тает Лёд “ на 10 март 2017 година

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР