Гледките от прайда могат да накарат нормален човек да повърне

...
Гледките от прайда могат да накарат нормален човек да повърне
Коментари Харесай

Елена Гунчева: Гледките от прайда могат да накарат нормален човек да повърне /без извинение за думата/!

„ Гледките от прайда могат да накарат естествен човек да повърне /без опрощение за думата/!А това да си сложиш рокля в цветовете на българското знаме, да я съблечеш и изпод да лъснеш по ЛГБТ дъгата и да ХВЪРЛИШ роклята, символизираща българското знаме на земята, не е обидно. “ Това написа във фейсбук юрист Елена Гунчева-Гривова.

SafeNews разгласява целия текст без редакторска интервенция.

КОГАТО ПРОСТОТИЯТА Е МОДА
Някаква певачка, която оскверни българското знаме на прайда, се извинявала на тези, които сме се почувствали афектирани. Не, не сме афектирани! Възмутени и отвратени сме!

От една страна, от присъединяване на музиканти на това гнусно и просташко събитие /не ме разбирайте неправилно, аз съм „ за “ правата на ЛГБТ – никой да не им прави проблем, че са разнообразни, да спят с който и каквото си желаят, стига да има единодушие, оттова нататък – другото е гнусота и погнуса, имат права като всеки български жител – нито повече, нито по-малко/, отвращава. Защото е долнопробно. Гледките от прайда могат да накарат естествен човек да повърне /без опрощение за думата/!

Атина вкарва изключителни ограничения, юни ще бъде най-горещият месец тази година в историята на Гърция 25.06.24 09:26 Елена Гунчева: Гледките от прайда могат да накарат естествен човек да повърне /без опрощение за думата/! 25.06.24 09:19 Лавров: Участието на Съединени американски щати и Украйна в терористичната офанзива в Севастопол не е под подозрение 25.06.24 09:13 НА ЖИВО – „ Възраждане “ на съвещания при президента Радев 25.06.24 09:06 Илиана Йотова: Нека още един път дадем доверието си на тези, които имат претенцията да ни ръководят 25.06.24 08:55

А това да си сложиш рокля в цветовете на българското знаме, да я съблечеш и изпод да лъснеш по ЛГБТ дъгата и да ХВЪРЛИШ роклята, символизираща българското знаме на земята, не е обидно.

ПРЕСТЪПНО Е! Дори да не дава отговор изцяло на състава, очакван за закононарушения против националните знаци, то е морално закононарушение. Подигравка с патриотизма и всичко българско. Подигравка с страната. Подигравка и с българите.

Разбирам, че доста певачки, заради липса на други данни, се пробват да привлекат вниманието на обществото по други, скандални способи. Но резултатът е гадност, а не внимание.

Извиненията на певачката не ме интересуват. Интересува ме по какъв начин въобще позволяваме сходна дивотия на публични места.

Елена Гунчева-Гривова

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

SafeNews напомня, че на осъществяването си по време на София прайд певицата Мила Роберт захвърли роклята си с българското знаме, с цел да покаже тази с ЛГБТИ флага. Сега певицата помоли за опрощение. Тя написа, че не е трябвало да оставя роклята на земята. Мнозина обаче разясняват, че извинението не е подбудено от откровено разкайване, а заради заплахата да бъде наказана от прокуратурата за стореното. Сигналът към този момент е импортиран и на ход е прокуратурата.

Още вести четете в: Коментари За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР