Украинката Нина Рудченко, 57-годишна, преживя истински ужас, когато бе нападната

...
Украинката Нина Рудченко, 57-годишна, преживя истински ужас, когато бе нападната
Коментари Харесай

Украинка се изрови от гроба и се прибра вкъщи

Украинката Нина Рудченко, 57-годишна, претърпя същински смут, когато бе нападната от двама братя съседи в Полтава. Мъжете на 27 и 30 години нахлули в къщата ѝ, пребили с бейзболни бухалки и я измъчвали, до момента в който не припадне. След това я завели на гробището, полели я с вода по лицето, с цел да я разсънят, и я предиздвикали да изкопае дупка и ѝ споделили да легне в нея. Тогава те почнали да я заравят в земята, само че тя съумяла да направи дребна празнина в земята с ръце.

„ Те се смееха и споделяха, че ще избият фамилията ми. Когато свършиха, ме попитаха дали съм мъртва и отпътуваха “, споделя Нина. Оцеляла, тъй като гробът бил доста плитък и съумяла да се измъкне и да стигне до къщата си, където незабавно изгубила схващане. На идната заран я разкрила сестра ѝ Людмила Гура на пода. „ По цялото ѝ лице имаше кръв и синини. Беше черна и подута, едвам я познах “, спомня си Людмила.

Пострадалата незабавно е откарана в болница. Според хирурга, тя е получила разтърсване, счупена челюст и цялото ѝ тяло било покрито със синини. Заподозрените в опита за ликвидиране са задържани и е стартирано следствие. На разпита те споделили, че са били под въздействието на алкохол. Ако бъдат наказани, братята са изправени пред до 10 години затвор. Ужасяващият скандал сред тях почнал от куче. Съседите описват, че Нина е взела кучето им и отхвърлят, че са я измъчвали, в което локалните не имат вяра, предава Блиц.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР