Украинката Мария Билик, която напусна Лвов и замина в Обединеното

...
Украинката Мария Билик, която напусна Лвов и замина в Обединеното
Коментари Харесай

Украинска бежанка се омъжи, заобиколена от портрети на роднини  

Украинката Мария Билик, която напусна Лвов и отпътува в Обединеното кралство при започване на войната, провежда необикновена сватбена гала за себе си. Тя се омъжи, заобиколена от портрети на родственици и другари, които бяха сложени на столове, написа Daily Mail.

23-годишната Мария се омъжи за 27-годишния Виталий, с който поддържа връзка от разстояние от 2019 година


Първоначално сватбата трябвало да се състои в Лвов по-рано това лято, откакто Виталий, който живее в Обединеното кралство съвсем от десетилетие, предложил брак по време на изненадващо посещаване в Украйна през декември 2021 година

Въпреки това, с началото на пълномащабното навлизане на съветските въоръжени сили на територията на Украйна, Мария напуща Лвов за Полша, а по-късно се реалокира при годеника си във Англия. Двойката стартира да възнамерява още веднъж сватбената гала.


Организаторите на сватбата, виждайки, че булката се тормози от отсъствието на родственици и другари, я посъветвали за креативен ход. Вместо отсъстващите посетители на сватбата, да сложи техните портрети на столове.


23-годишна украинка се омъжи, заобиколена от портрети Снимка: SWNS
В резултат на това двойката формализира връзката, заобиколена от няколко десетки светли дървени столове, върху които бяха ситуирани цветни портрети на гостите. Те бяха в допълнение украсени с цветя. Самите младоженци позираха пред камерите с букети слънчогледи. А булката постави на главата си венец в цвета на националния байрак на Украйна.

Церемонията се състояла на 14 ноември в Лондон.

Превод: GlasNews

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР