Украинката Елина Свитолина стана победителка в демонстративния турнир Tie Break

...
Украинката Елина Свитолина стана победителка в демонстративния турнир Tie Break
Коментари Харесай

Свитолина спечели демонстративен турнир в Ню Йорк с участието на Серина

Украинката Елина Свитолина стана победителка в демонстративния шампионат Tie Break Tens в нюйоркската зала „ Медисън Скуеър Гардън ”. Съгласно разпоредбите, във всички мачове се игра по един тайбрек до 10 точки.

В 1/4 финалите Коко Вандевеге се наложи над Даниела Хантухова с 10-7, Свитолина победи Винъс Уилямс с 10-3, Серина Уилямс се оказа по-добра от Марион Бартоли - 10-5, а Чжан Шуай надделя Сорана Кърстя с 10-4. В предпоследния стадий Серина претърпя загуба от Шуай с 11:13, а Свитолина разруши Вандевеге с 10-0. Във финала украинката победи изрично китайката с 10-3.

" Да играя в тази забележителна зала с такива популярни тенисистки - това е необикновен опит. Мното съм радостна, че през цялото време демонстрирах прелестен тенис. Победата на този шампионат е нещо изключително за мен ", сподели Свитолина след триумфа си в Ню Йорк.

Серина Уилямс показа, че е доста радостна от опцията още веднъж да се върне на корта. " Прекрасно е да се върна към работата. Много съм разчувствана от връщането си на корта и опцията да играя в „ Медисън Скуеър Гардън ", възприятието не може да се опише. Изпитах наслаждение от играта, това бе отлична опция за връщането ми ", разяснява Серина. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР