Ужасяващи кадри са уловили момента, в който емблематичният шпил на

...
Ужасяващи кадри са уловили момента, в който емблематичният шпил на
Коментари Харесай

Пожар на фондовата борса в Копенхаген: Ужасяващ момент шпил се срутва като 400-годишна забележителност в пламъци

Ужасяващи фрагменти са уловили момента, в който емблематичният шпил на Старата фондова борса в Копенхаген пада на земята в огнена руина тази заран.

Покривът на постройката, която в миналото е била финансов център на страната, избухна в пламъци към 8 сутринта локално време тази заран (7 сутринта по Гринуич), като шпилът се разруши на улицата изпод към 30 минути по-късно. На фрагментите се чува по какъв начин хората ахнат, до момента в който голям тропот отеква, когато солидният шпил се счупи от покрива. Чувайки мощните трясъци, се вижда по какъв начин хората се блъскат, с цел да видят по-добре. Докато се спуска надолу, шпилът на косъм пропуща няколко кранове, събрани да оказват помощ при реагирането при изключителни обстановки.

Шокиращи изображения от presse-fotos.dk демонстрираха главната забележителност, погълната от големи струи от гъст, пикантен пушек, издигащ се във въздуха, до момента в който пламъците гълтам шпила му. Служители също бяха видяни да се връщат на Старата фондова борса, с цел да извлекат редица скъпи творби на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР