Ужасяващата история на мъж, който едва оцелява след срещите си

...
Ужасяващата история на мъж, който едва оцелява след срещите си
Коментари Харесай

Ужасяващата история на мъж, който едва оцелява след срещите си с НЛО

Ужасяващата история на мъж, който едвам оцелява след срещите си с НЛО …Потребител на Редит с прякор andyblaze6 споделя по какъв начин след опит за похищение от извънземни и гонене от НЛО той развива цялостен комплекс от заболявания и едвам оцелява.По-долу Ви представяме неговата история. “Сега съм на 27 години. През цялата 2019 година работех като охранител във въглищна мина в провинциална Западна Вирджиния. Мината е ситуирана на към 56 км нагоре в планината, на място за разкопки на планинския връх, където взривяването беше осъществено преди няколко години.Нощната ми промяна започваше от 19:00 часа до 7:00 часа сутринта. Работата включваше шофиране на микробус към мината и близките региони, проверявайки за натрапници, които може да се пробват да обхванат в минните парцели, с цел да крадат мед, минно съоръжение или принадлежности.
Пътят до върха на мината ми отнемаше към 25 минути. Радиусът на парцела е към 400-500 квадратни километра земя, благосъстоятелност на компанията. Някои от тях са места за почистване, само че множеството са гори със остарели изоставени пътища за дърводобив. Там съвсем нямах обсег на телефона.Районът, който охранявах, беше в радиус от 48 км от път за дърводобив. Пътят води до огромна планинска верига. Работих на това място към 6 месеца, преди да стартират странните събития.Първият случай се случи почти в средата на есента. Вечерта, след залез слънце, седях в микробуса на място с аспект към огромното било. Видях неразбираема, слаба светлина да излиза от скалата и постепенно да се носи в небето. Приличаше на светлинна топка.Няколко часа по-късно, постепенно, иззад дърветата се появиха няколко светещи топки и започнаха да се реят в небето. Събираха се и “танцуваха ” със странни придвижвания. Това продължи да се случва месеци и аз постоянно снимах тези феномени.Четете още: Ужасни срещи в царевичните полетаЕдна вечер се появи блестящо оранжева огнена топка, която излезе от върха на планината и „ затанцува “ в небето, след това изчезна. Заснех и този случай.

 Тематична картина
Тематична картинаПриблизително по същото време почувствах доста злокобно чувство от наличието на тези светещи обекти. Понякога те ме следваха … Помолих шефовете ми да ме трансферират на различен обект, само че получих отвод.Най-страшният случай се случи една нощ, когато карах надолу по планината в края на промяната си. Пътят беше доста дълъг, стеснен и лъкатушен, и минаваше през няколко хълма.Над върха на планината, на към 90 метра, видях ярка бяла светеща топка летяща в небето. Беше като чиста светлина или газ в сферична форма. Светлината беше толкоз ярка и интензивна, че даже в непроницаем мрак ме заслепи. Все едно гледах право в Слънцето.Имах възприятието, че съм изгубил целия въздух в дробовете си и не мога да си поема мирис. Тогава усетих по какъв начин мускулите ми се сковават, а зрението ми отслабва. Спрях колата и си поех мирис за минута, преди топката да се издигне в нощното небе и да изчезне.В същото време усетих някакъв тип телепатично известие, което се предава от този кълбовиден обект към мен. Много е мъчно за изложение …, не мога да го опиша с думи …, само че имах възприятието, че желаят да ме отвлекат.След тази среща започнах да развъртвам признаци на множествена склероза, Болест на Паркинсон и Амиотрофична латерална склероза. Посетих няколко медицински експерта, които не можаха да открият нищо в кръвния ми тест или на скенер.По-късно същия месец получих течност в белите дробове и към сърцето. Разболях се доста, а преди този момент нямах здравословни проблеми!Освен това започнах да изгубвам зрението си и да виждам петна. Имах нощни кошмари, тревога и бодърствуване.Лично аз имам вяра, че съм бил атакуван или засегнат от някакво извънземно или демонично оръжие. Все още имам признаци …Между другото разбрах, че по времето, когато работех там, Военноморски сили на Съединени американски щати са закупили за „ учения “ отдалечено парче земя на незнайно място наоколо до мината … ”Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.https://www.facebook.com/hiddentruth.sitehttps://www.facebook.com/groups/623212178054534
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР