Ужасяваща среща на жена с агресивни извънземни в Боливия …Мнозина

...
Ужасяваща среща на жена с агресивни извънземни в Боливия …Мнозина
Коментари Харесай

Ужасяваща среща на жена с агресивни извънземни в Боливия

Ужасяваща среща на жена с нападателни извънземни в Боливия …Мнозина смятат този случай за един от най-тревожните в уфологията, само че на Запад той е малко незнаен (HiddenTruth.site).Обикновена боливийска овчарка среща индивид с незнаен генезис, което я травмирало за цялостен живот.Разположена в пустите планински региони на югозападната планинска част на Боливия, покрай процъфтяващия в миналото град Потоси, се намира бедната провинция Опоко.През 1967 година, 24-годишната Валентина Флорес и брачният партньор й Гумерсиндо живеят покрай Опоко, изкарвайки прехраната си с развъждане на овце и работа в дребна равнища.Били необразовани хора от индианското племе кечуа (Qhichwa runa). Те отглеждали дребната си щерка Теодосия и водели спокоен обмислен живот.
Нито Валентина, нито Гумерсиндо знаели нещо за НЛО, извънземни, извънземни отвличания и други неща, които през тези години преди малко стартират да навлизат в пресата по целия свят.Затова човек може единствено да си показа ужаса, с който са се сблъскали тези хора директно след Великден.

 Валентина Флорес. Снимка от 2001 година
Валентина Флорес. Снимка от 2001 г.Късно вечерта, Валентина завела стадото си от 64 овце до локално пасбище в съседство с хълмиста околност. Другото й стадо, състоящо се от лами, към този момент пасяло там. Когато Валентина се доближила до животните, видяла, че ламите се пръскат в разнообразни направления, като че ли нещо ги е изплашело.Всичко, което се случва по-нататък, стигна до нас с помощта на испанския уфолог Дж. Бенитез (J. Benitez), който посетил Боливия през 2001 година и разговарял с Валентина за случилото се.Тогава тя била на 59 години и към момента била доста обезпокоена за това, което й се е случило преди повече от две десетилетия. Това събитие без подозрение съществено травмирало душeвността й.

 Тематична фотография
Тематична снимкаВалентина оставила овцете покрай оградата и отишла да събере ламите. На гърба й, в „ люлка “, направена от обичайно индийско одеяло, била дребната й щерка Теодосия. Всичко, което се случило по-нататък, било забелязано и от нея.Валентина събрала ламите, само че когато се върнала с тях при овцете, била шокирана. Овцете не били там, където ги оставила. Объркана, дамата вкарала ламите в близката кошара и тръгнала да търси овцете, следвайки следите им по земята.Следите водели до остаряла ограда, и когато Валентина се доближила до нея, се изненадала, когато видяла нещо необичайно зад оградата. Това били конци от материал, сходен на паяжина, и образували огромен „ купол “ на земята.Когато дамата се доближила, тя едвам съумяла да сдържи вика си на смут. Вътре, под „ купола “ лежали мъртвите й овцете.

 W2 600x242 - Ужасяваща среща на жена с нападателни извънземни в Боливия
Овцете безспорно били мъртви, защото труповете им били изкормени, а вътрешностите им лежали в близост. Всичките й овце били в този „ пашкул “.Тогава Валентина забелязала придвижване измежду труповете на овцете. Било създание, не по-голямо от дете. То крепко държало последното, към момента живо агне и му предписание нещо с неразбираема „ лула “, с остра кука в края.До съществото имало отворена торба, цялостна с разнообразни елементи на овчи вътрешности. Шокирана от видяното, Валентина мъчно успявала да мисли трезво. Стояла и гледала ужасена.Тя споделя: “Нисък мъж, като дете, беше на колене с агне, затиснато сред краката му. Бях покрай суматоха … Този човек умъртви всичките ми животни! ”Четете още: Какво е видяла Агнес Уайтленд …?Съществото било високо малко над метър и приличало на човек, само че Валентина осъзнала, че това е „ нещо “ друго. Тя разказва, че създанието било облечено в „ дреха, сходна на водолаз “, която се простирала от врата до ботушите. Ботушите му били кафяви.

 W31 - Ужасяваща среща на жена с нападателни извънземни в Боливия
В предната част на костюма му имало червени кръстосани презрамки, прикрепени към огромна раница на гърба му. Две чанти висели от колана му. Съществото имало на главата си объл шлем, от горната страна, на който имало нещо като витло.Въпреки обстоятелството, че лицето на „ нещото “ било покрито с полупрозрачния шлем, Валентина съумяла да го види.Жената споделя: “Той имаше доста бяла кожа, руса коса, сини очи и дебели червени мустаци. ”Накрая, осъзнавайки изцяло, че всичките й овце са били свиреп избити, Валентина побесняла. Тя се доближила до „ купола “ и почнала да псува мощно. След това почнала да хвърля камъни по килъра.

 W32 - Ужасяваща среща на жена с нападателни извънземни в Боливия
Това явно изненадало непознатия, защото Валентина видяла мимика на боязън на лицето му. Съществото скочило до някакво устройство, стоящо наоколо, натиснало нещо, а „ куполът “ незабавно се свил и се прибрал в това устройство.Когато той липсващ, Валентина видяла друго извънземно зад оградата, изглеждащо тъкмо като първото. То стояло в задната част на ограждението. Осъзнавайки, че е видяно, второто създание се затичало към най-близкия рид, където седнало на някакъв механизъм, наподобяващ на стол. Тогава „ столът “ се издигнал и отлетял, оставяйки първия чужд на мястото.В този миг, Валентина решила, че е време да спре да хвърля камъни. Тя извадила палката си и влезнала в ограждението с ясното желание да удари нарушителя. При типа на приближаваща се жена извънземният почнал да приказва нещо бързо на неясен език.Валентина споделя: “Той приказва с мен, само че аз не го разбрах, това не беше кечуа и не беше испански. Изглеждаше толкоз смутен като мен, само че Боже, умъртви моите животни! Уби ги едно по едно! Загубих си мозъка! ”Тя се нахвърлила върху новодошлия и го блъснала с палката по главата, след което той почнал да кърви и изкрещял. След това, той самият се впуснал в офанзива и блъснал Валентина с „ лулата “ си с кука, с която преди този момент изкормил овцете.Той нанесъл режеща рана по ръката и гърдите й. Било знамение, че не блъснал детето.

 W4 600x240 - Ужасяваща среща на жена с нападателни извънземни в Боливия
Валентина не се изплашила и още веднъж блъснала с пръчката си извънземното. То още веднъж изкрещяло от болежка, а едната му ръка увиснала безжизнено.С другата си ръка непознатият сграбчил „ лулата “ си и хукнал към хълмовете. Там той седнал на друго устройство, сходно на стол, и отлетял тъкмо както преди този момент бил направил другия.Жената изтичала вкъщи и разказала на брачна половинка си за всичко. Той се оплакал на управляващите и на място бил изпратен отряд от боливийската войска.Открили труповете на овцете и събрали всички, с цел да се изследват. Открили капки кръв на земята, които били от раните на извънземното, и взели проби за разбор.Установено е, че овцете не са били просто изкормени, а са им били отстранени обособени органи, като очи, уши, елементи на муцуната и мастни пластове по корема. Било посочено също, че по-голяма част от кръвта им е била източена.Скоро след случилото се, Валентина, със брачна половинка и щерка си напуснали това място и се преместили на юг.Други локални фермери споделили на управляващите, че преди този случай са видели странни „ хора “ наоколо до кошарите за овце и също са разкрили необичайно осакатени трупове на животни.Дори след доста години, Валентина към момента е доста ядосана на тези същества, тъй като те сложили фамилията й на ръба на разрухата, унищожавайки това, от което живеели. Останало им единствено стадо лами и те с огромна компликация съумели да се възстановят от това.Описанието на създанието е съвсем комично, само че не би трябвало да забравяме, че Валентина не била чувала даже за извънземни и всичко, което е видяла е интерпретирано от до тогавашния й опит.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР