Ужасяваща новина сполетя една от изгряващите звезди на НБА -

...
Ужасяваща новина сполетя една от изгряващите звезди на НБА -
Коментари Харесай

Сделката за Хардън може би спаси живота на звезда от НБА

Ужасяваща вест сполетя една от изгряващите звезди на НБА - Карис ЛъВърт. Туморна маса в бъбрека е била открита на някогашния гард на Бруклин Нетс, който мина в Индиана Пейсърс като част от договорката за Джеймс Хардън. Проблемът е бил засечен по време на медицинските прегледи при прекосяването му в отбора от Индианаполис. Генералният управител на Пейсърс Кевин Причърд съобщи, че е сигурен, че ЛъВърт ще се завърне на паркета, само че за момента не се знае по кое време ще стане това. Ако договорката не се бе случила и баскетболистът не бе минал през прегледите, то не е ясно дали той изобщо щеше да има визия за здравословния си проблем в близко бъдеще.

Breaking: Caris LeVert will be out indefinitely after an MRI revealed a small mass on his left kidney during a physical prior to finalizing the four-team trade.

LeVert will undergo further medical tests and more details will follow as needed.
— SportsCenter (@SportsCenter)
" От името на мен и фамилията ми, желаеме да благодарим на Индиана Пейсърс за тяхната поддръжка по време на медицинските проби. Ще се причисля към тима на тази страхотна организация допустимо най-скоро ", съобщи ЛъВърт в изказване.

Crazy how that trade might have saved Caris levert’s life
— Itsrandon(6-6) (@bscobey13)
Както е известно, Индиана притегли 26-годишния гард като заместител на напусналия в посока Хюстън Виктор Оладипо. В последните два сезона ЛъВърт се оформи като главен състезател в състава на Бруклин. Миналата година гардът записа приблизително по 18.7 точки, 4.2 битки и 4.4 асистенции в 45 мача. За 12 мача с екипа на Нетс през този сезон той регистрираше по 18.5 точки, 4.3 битки и 6.0 асистенции макар съществуването на огромните звезди Кевин Дюрант и Кайри Ървинг.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР