Ужасни новини, свързани с футбола в Аржентина долетяха. Бившата футболистка

...
Ужасни новини, свързани с футбола в Аржентина долетяха. Бившата футболистка
Коментари Харесай

Ужасна смърт на футболистка в Аржентина, последвало и самоубийство

Ужасни вести, свързани с футбола в Аржентина дохвърчаха. Бившата футболистка на Флоренция Сузана Гинаса, е била убита преди няколко дни от нейния брачен партньор, след което той се е самоубил в жилището им. Флоренция беше на 30 години и играеше за Атлетико Архентино, а мъжът, лишил живота ѝ, оставил извънредно известие на прозореца след кошмарната сцена.

„ Обадете се на полицията, децата са сами у дома “.

Бившият ѝ брачен партньор – Агустин Ното, е пребил и удушил нещастната жена, до момента в който техните деца са си играли в прилежащата стая. Преди да посегне и на своя живот, той оставил въпросното известие на прозореца.



Двамата им сина на пет и седем години са си играли на PlayStation по време на закононарушението. Твърди се, че по-големият е почукал на вратата на стаята, в която е осъществено убийството, само че тя била заключена и никой не отворил. След това малчуганът излязъл на двора, с цел да търси родителите си.

По-късно комшия видял известието на прозореца и се е обадил на органите на реда, които пристигнали скоро на мястото. Когато разрушили вратата, разкрили дамата да лежи нещастната жена облята в локва кръг, а до нея в стаята било безжизненото тяло на килъра. Аутопсията е открила, че дамата е умряла от задушаване.

Флоренсия даде сигнал за принуждение от брачна половинка си през ноември предходната година и му е била наложена ограничаваща заповед, която той е спазвал до съдбовната вечер, когато лишава живота на футболистката.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР