Уилям Контрерас ще оглави Министерството на вътрешната търговия, което Венецуела

...
Уилям Контрерас ще оглави Министерството на вътрешната търговия, което Венецуела
Коментари Харесай

Във Венецуела ще има Министерство на вътрешната търговия

Уилям Контрерас ще оглави Министерството на вътрешната търговия, което Венецуела основава. Това бе оповестено от президента на Боливарската република Николас Мадуро.
" Ние ще организираме мощно Министерство на вътрешната търговия, което ще разреши да се реализира баланс в стопанската система и ще го откри един път вечно. Новият министър ще бъде ексминистърът в държавното управление на някогашния президент Уго Чавес, Уилям Контрерас ", цитира президента вестник " Насионал ". Според Мадуро, новата работа ще контролира активността на националния пазар.
В държавното управление на Чавес преди 10 години Контрерас заемаше поста министър на леката индустрия и търговия, напомня ТАСС.
През последните години Венецуела претърпява остра обществена и икономическа рецесия с покачващи се цени, дефицит на храна и медикаменти, както и обезценяване на националната валута, добавя БГНЕС.
Според представители на опозицията, която управлява Народното събрание (еднокамерен парламент), държавните промени няма да оказват помощ за справяне с инфлацията и единствено ще влошат рецесията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР