Уикенд прогноза: Чака ни топло и слънево време.Задават се приятни

...
Уикенд прогноза: Чака ни топло и слънево време.Задават се приятни
Коментари Харесай

Уикенд прогноза: Чака ни топло и слънево време

Уикенд прогноза: Чака ни топло и слънево време.

Задават се приятни пролетни дни със слънце, малко облаци и дъжд и високи температури – до 28-30 градуса. Това предвижда шефът на синоптичната компания TV-MET Петър Янков.

Минималните температури в петък ще бъдат от 10 до 15 градуса, по високите западни полета – до 9, а по Черноморското крайбрежие до 14-15.

Преди обед ще е най-вече слънчево.

Следобед от север  ще се заоблачи,

като повече облаци ще има над Добруджа, само че няма да вали.

Вятърът от изток-североизток ще е слаб със скорост до 20 км/ч.

По високите елементи на планините ще духат слаби до умерени ветрове от североизток. Максимални температури ще доближат 24-29 градуса, а по Черноморието до 24 градуса.
Минималните температури в събота ще бъдат от 10 до 15 градуса,
по Черноморското крайбрежие до 14-15. Преди обед ще е най-вече слънчево. Следобед от север ще се заоблачи. Повече облаци още веднъж ще има над Добруджа. В крайните южни региони ще превали и прегърми. Максимални температури ще са от 23 до 28 градуса. Над Черноморието ще е най-вече слънчево. Следобед заоблачаване и

летни превалявания се очакват на юг от Бургас

Максималните температури на въздуха ще бъдат от 23 до 24 градуса.

В неделя минималните температури ще бъдат от 9 до 14 градуса, по Черноморското крайбрежие – до 13. Преди обед ще е най-вече слънчево. Следобед повече облаци над източните региони, само че без превалявания. Максимални температури ще са от 23 до 28 градуса.

Над Черноморието преди обед ще има раздрани облаци, следобяд ще е най-вече слънчево. Максималните температури ще бъдат от 19 до 22 градуса.

В понеделник и във вторник ще бъде топло и най-вече слънчево с дневни температури до 25-30 градуса. От сряда до петък стартира валежен интервал със захлаждане. По-интензивни ще са дъждовете в южните региони. Максималните температури в обитаемоте места ще бъдат от 14 до 20 градуса. В планините над 1800 м ще превали пролетен сняг.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР