Уейн Рууни наскоро бе удостоен с място в „Залата на

...
Уейн Рууни наскоро бе удостоен с място в „Залата на
Коментари Харесай

Уейн Рууни иска да последва примера на Стивън Джерард за мениджърската си кариера

Уейн Рууни неотдавна бе почетен с място в „ Залата на славата “ в британската Висша лига с оглед невероятната кариера, която направи с екипа на Манчестър Юнайтед. В момента той е старши-треньор на втородивизионния Дарби Каунти, само че упоритостта му е да последва образеца на Стивън Джерард, като стане заслужен претендент за мениджърския пост в обичания си клуб.

„ Единствената причина, да вляза в мениджърството, е Манчестър Юнайтед. Получих оферта за изявление от Евертън, само че аз желая да повеждам Манчестър Юнайтед. Знам, че към момента не съм подготвен, само че имам проект и ще направя всичко допустимо, с цел да се случи един ден “, сподели Рууни пред английската преса, представен от Sportal.

Бившият нападател прекара 13 години на „ Олд Трафорд “, трансформирайки се в един от най-титулуваните играчи в историята на „ алените дяволи “.

Що се отнася до аналогията със Стивън Джерард, легендата на Ливърпул също работи интензивно за завръщането си на „ Анфийлд “, като преди този момент върна купата на Рейнджърс в Шотландия, а в този момент се пробва да възроди британския Астън Вила. Ако проектът му сработи, по всяка възможност той ще е главен претендент за правоприемник на Юрген Клоп, когато германецът реши да се отдръпна от „ мърсисайдци “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР