Уелс и САЩ завършиха 1:1 в мач от група В

...
Уелс и САЩ завършиха 1:1 в мач от група В
Коментари Харесай

Бейл никога не ни е подвеждал, радва се уелският селекционер

Уелс и Съединени американски щати приключиха 1:1 в мач от група В на международното състезание в Катар. Американците бяха по-дейни и още в 10-ата минута уцелиха греда. В 14-ата минута Ампаду проби от към 30 метра, би, а топката мина над гредата и Уелс не съумя да открие резултата. В 35-ата минута разумно Съединени американски щати поведе. Пулишич асистира на Тимъти Веа, който даде преимущество на селекцията на американците.

В 63-ата минута пристигна и най-хубавата опция за Уелс. На два пъти американците имаха огромен шанс. Особено, когато след корнер Мур стреля с глава малко над гредата. В 79-та минута бе отсъдена дузпа за Уелс след нарушаване на Цимерман против Бейл. Бившият състезател на Реал Мадрид изравни резултата след тъкмо осъществяване на наказателния удар.

Бейл към този момент е рекордьор по брой мачове с екипа на националния тим на Уелс. Той изигра своя 109-и мач за " драконите ", колкото има и Крис Гънтър. Бейл дебютира за Уелс през 2006 година в контрола против Саудитска Арабия, извоювана с 2:1. Той е голмайстор номер едно на отбора с 41 попадения.

В класирането в група В води Англия с 3 точки, следвана от Съединени американски щати и Уелс с по 1 точка. Иран е финален без точков актив.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР