Уелбек остава под медицинско наблюдение Нападателят на Арсенал Дани Уелбек

...
Уелбек остава под медицинско наблюдение Нападателят на Арсенал Дани Уелбек
Коментари Харесай

Уелбек остава под медицинско наблюдение

Уелбек остава под здравно наблюдаване
Нападателят на Арсенал Дани Уелбек ще остане под здравно наблюдаване в болничното заведение, оповестиха от клуба. 27-годишният футболист има подозрения за тежка травма, получена в дуела с Спортинг Лисабон в Лига Европа. Уелбек бе изнесен на носилка, откакто се приземи неприятно на десния си гален при опит за игра с глава в наказателното поле на португалците.

От Арсенал обявиха, че ще изчакат няколко дни, с цел да разгласят публично какъв брой сериозна е контузията на англичанина.,,Дани остава в болничното заведение. Повече информация за неговото положение ще бъде оповестена в идващите 72 часа “, се споделя в извлението на,,артилеристите “. Много от съотборниците на Уелбек го заобиколиха след случая, като играчът получи кислородна маска, преди да бъде изнесен на носилка от медицинския екип на Арсенал.

Мениджърът на,,топчиите “ Унай Емери показа, че травмата на британския национал е голям удар за целия тим.,,Той се приготви чудесно за мача и играеше отлично преди травмата. Случват се такива неща. Искаш да ги избегнеш, само че те са част от нашата специалност. Смятаме, че става въпрос за сериозна травма “, добави испанският ментор. Според някои отзиви Уелбек може да бъде отвън терените за няколко месеца.

Англичанинът е придружен от проблеми с травми по време на цялата си професионална кариера, като отсъства на два пъти за по девет месеца заради травми на колената. Той бе извикан от селекционера на,,трите лъва “ Гарет Саутгейт за идните дуели с Съединени американски щати и Хърватия, само че няма да може да вземе присъединяване в тях.

,,Той е доста добър човек. Отдаден на тима, той ни оказва помощ със своето държание, качество и потенциал. Това е една ужасна вест за него, околните му и Арсенал. Желаем му скорошно излекуване “, приключи Емери. Арсенал приема вкъщи Уулвърхемптън в неделя вечер.,,Артилеристите “ са в серия от 15 следващи мача без загуба във всички шампионати. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР