УЕФА осъди остро поведението на феновете на Рома, които атакуваха

...
УЕФА осъди остро поведението на феновете на Рома, които атакуваха
Коментари Харесай

В УЕФА шокирани от инцидентите преди Ливърпул - Рома

УЕФА осъди остро държанието на почитателите на Рома, които нападнаха последователи на Ливърпул, като в резултат на случаите 53-годишен ирландец пострада тежко.

Малко преди началото на мача на " Анфийлд " групичка от към 20-ина италиански хулигани нападнаха последователи на Ливърпул с колани и бухалки. При мелето 53-годишен почитател на Ливърпул получи тежки пострадвания по главата и е откаран в болница в сериозно положение.

Общо седем участника в случаите са задържани.

" УЕФА е шокирана от подлата офанзива преди мача в Шампионска лига. Нашите мисли в този момент са със фамилията на потърпевшия. Такива, които атакуват по този низък метод, нямат място във футбола. Ще изчакаме отчетите от мача и ще преценим какви дисциплинарни ограничения да предпиемем ", се споделя в известието на УЕФА.

Ръководството на Рома също осъди държанието на дребната групичка хулигани.

" Тази дребна групичка донесе срам за клуба и болшинството последователи на Рома, които се държаха на равнище на " Анфийлд ". Няма място по стадионите за подобен вид държание и Рома ще спомага на Ливърпул, УЕФА и управляващите по този случай ", се споделя в изказването на Рома.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР