Удушената късно снощи в дома си 72-годишна общинска съветничка във

...
Удушената късно снощи в дома си 72-годишна общинска съветничка във
Коментари Харесай

Удушената Катя Каферинова се занимаваше с политика и бизнес

Удушената късно нощес в дома си 72-годишна общинска съветничка във Велинград, Екатерина Каферинова е чудесно позната на тамошните поданици. 

Тя бе в локалната и районна политика от над 25 години, като в последните 4 петилетки непроменяемо присъстваше и в състава на Общински съвет - Велинград в ролята му на ръководител или негов редови член от квотата на Български земеделски народен съюз - Народен съюз. Многократно бе и претендент за депутат. В началото на новото хилядолетие за известно време бе и началник на регионалното управление на Български земеделски народен съюз, само че след ерес при земеделците и оформянето на три БЗНС-та се отдръпна във Велинград. 

С името на Каферинова се свързват и два престъпни сюжета. Преди пет години  тя беше пресрещната на улицата от мъже с качулки и пребита, срещу нея имаше и опит за нахлуване чрез поставено взривно устройство. Освен с политика, Каферинова се занимаваше до последно и с бизнес - имаше открит минерален басейн до къщата си, който през летния сезон е много посещаван.

" Марица " научи, че преди време общинската съветничка е подала сигнали в полицията и в прокуратурата във Велинград, че е била заплашвана от Минчо Столарски, който от тази нощ е главно обвинен за убийството на Екатерина Каферинова. Към момента една от версиите за насилствената гибел на Каферинова са неуредени финансови връзки.

73-годишният Минчо Столарски е брат на притежателя на хотел " Двореца " Миролюб Столарски, който самичък е съобщил за убийството на тел 112.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР