Удивителната история на Джон ди Карло накарала лекарите да се

...
Удивителната история на Джон ди Карло накарала лекарите да се
Коментари Харесай

Коренът на глухарче е по-ефективен от химиотерапията!

Удивителната история на Джон ди Карло предиздвикала лекарите да се учудят! Той бил оздравял от елементарното глухарче!

Според учените коренът на глухарчето работи по-добре от химиотерапията. Той е кадърен да убие раковите кафези, позволявайки на здравите да останат непокътнати.

Това е доста забравено растение, което постоянно се смята за бурен, само че има доста лечебни свойства за здравето. Просто го съберете от чисти скатове (далеч от трафика) и можете да го употребявате за разнообразни цели.

Ето главните свойства на глухарчето:

Силен диуретик.Стимулира жлъчната секреция.Почиства черния дроб.Помага при алергии.Понижава холестерола.

Коренът на глухарчето е кондензиран с желязо, калций, фолиева киселина, магнезий, витамини А и С.

Проведено е проучване от Университета на Уиндзор в Канада и резултатът е дал нова надежда на всички хора, страдащи от това извънредно и съществено заболяване. Те разкрили, че коренът от глухарче дейно убива кафези, наранени от рак, без никакви вредни резултати върху другите кафези на тялото.

Чаят, приготвен от корен от глухарче, работи върху засегнатите кафези по подобен метод, че те умират в границите на 48 часа. През това време здравите кафези не “страдат ”.

Учените имат вяра, че непрекъснатото лекуване с този корен ще унищожи множеството ракови кафези. Поради този непредвиден резултат екипът продължава своите проучвания.

72-годишният мъж на име Джон ди Карло бил подложен на интензивна и нападателна химиотерапия в борбата за здравето си. Процесът му на лекуване траял три години, само че той така и не получил добър резултат.

Когато бил изпратен у дома, с цел да прекара последните си дни с околните си, един от изследователите предложил да пие чай от глухарче. Тъй като мъжът нямал много възможности, се съгласил. След 4 месеца той претърпял същинско знамение, заболяването му била в ремисия. Когато лекарите видели това, те споделили, че това било знамение!

Вижте още: 8 аргументи да ядете джинджифил всеки ден в продължение на 1 месец

Ако имате сериозни здравословни проблеми или мощна болежка, предлагаме Ви да потърсите съвет от доктор. Самолечението може да не е безвредно за вашето здраве.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР