“удари на камък в преговорите с Бразилската футболна федерация относно

...
“удари на камък в преговорите с Бразилската футболна федерация относно
Коментари Харесай

Пред Реал Мадрид остана само една възможност по казуса с четиримата бразилци

“удари на камък ” в договарянията с Бразилската футболна федерация по отношение на присъединяване на четирима от футболистите си в международната подготовка против, поради което към този момент може да направи единствено едно нещо - да изпрати аероплан, който бързо да върне играчите.

На 27 януари бразилците гостуват на Еквадор, а по-късно на 2 февруари одобряват Парагвай. Проблемът на Реал е, че на 4 февруари тимът го чака тежък двубой с Атлетик Билбао от шампионата за Купата на Испания. И тъй като “златистите ” към този момент се класираха за Мондиала, от “Бернабеу ” желаеха Родриго, Винисиус Жуниор, Каземиро и Едер Милитао да бъдат освободени от втората среща, с цел да могат да се приберат в Европа и да имат време за подготовка за гостуването на баските. Селекционерът Тите обаче отхвърли.

При този вид Реал може само да изпрати чартър, който незабавно след последния съдийски сигнал на квалификацията против парагвайците да качи четиримата футболисти и да ги откара към Испания. От бразилската федерация са дали обещание да спомагат с логистиката.

Мачът сред Бразилия и Парагвай ще приключи към 3:30 часа испанско време в нощта на вторник против сряда. Очаква се самолетът да кацне в Мадрид към 18:00 часа в сряда и надлежно Родриго, Винисиус Жуниор, Каземиро и Едер Милитао няма да могат да упражняват. Двубоят с Атлетик е в четвъртък от 21:30 часа, като спечелилият ще се дефинира единствено в тази среща.

Отделно Карло Анчелоти няма да може да разчита още на Федерико Валверде, чийто Уругвай не се е класирал за Световното състезание и надлежно няма по какъв начин да се желае той да бъде освободен. Аут е и Марсело, който е осъден.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР