“Ударът беше потресаващ! Това, което се случи беше наистина кошмарно”.

...
“Ударът беше потресаващ! Това, което се случи беше наистина кошмарно”.
Коментари Харесай

Пресаташето на БФС за Неделев: Трябва да минат поне 3 месеца, за да се мисли за завръщане в игра

“Ударът беше поразителен! Това, което се случи беше в действителност кошмарно”. Това съобщи пресаташето на Българския футболен съюз Виктор Игнатов за злополуката, която националния ни тим по футбол претърпя преди дни в Грузия в ефира на " Народоосвободителна въстаническа армия ".

Той се е возил в рейса на потърпевшия Тодор Неделев.

“Всичко стана за секунди. Всички коментирахме по-късно, че в случай че ударът беше преден, вероятно последствията щяха да са по-тежки. Индикациите са, че се възвръща доста добре. Вече стартира да си напомня неща досега на удара, по-късно нищо не помни”, разяснява пресаташето на БФС.

Според лекарите, в случай че проучванията на Неделев са с положителни индикатори, той ще бъде изписан от болничното заведение до 3-4 дни, след което ще бъде настанен в хотел в Тбилиси. А до 15 дни може да се върне и назад в България, където ще продължи своето възобновяване.

“Процесът по възобновяване ще бъде дълъг и физически, и душевен. Трябва да минат най-малко 3 месеца, с цел да стартира да се мисли за неговото завръщане на терен. Най-важното е той да се възстанови”, добави Игнатов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР