Удар върху гражданското доверие вижда Мария Пиргова с казуса с

...
Удар върху гражданското доверие вижда Мария Пиргова с казуса с
Коментари Харесай

Мария Пиргова: Отиваме пред урните като наказание, но измамата не е по-силна от демокрацията

Удар върху гражданското доверие вижда Мария Пиргова с проблема с машините. Ние през днешния ден отиваме пред урните като осъдени, съобщи тя пред Българска национална телевизия. Недостойно и срамно за нашия политически развой е протичащото се, по мнението й. Тя не счита, че опозицията е същинска, а сглобката има проблеми.

Според нея хората би трябвало да отидат да гласоподават. Измамата не е по-силна от демокрацията , посочи Пиргова. Манипулацията цели стесняване на изборната интензивност, по мнението й. От това губят хората и обитаемоте места. Не знам какво им е алабалата, само че в случай че хората излязат да гласоподават, то ще отиде по дяволите , счита Пиргова.

Политологът Росен Стоянов счита, че казусът с машините е странен и сме сложени в цайтнот . Той е обезпокоен за какво в последния миг се случват такива неща. Може би преднамерено, допусна Стоянов. Целта е демотивация на гласоподавателите . Днес концепцията е да бъдем комплицирани, ценностната система е ударена, съгласно него.

Стресиране на системата и задачата е дестабилизация,смята Цветанка Андреева за случилото се с машините. Всичко е резултат от протичащото се в последните 2-3 години.
 Столичната ОИК чака постепенно гласоподаване - в секциите има един заслон
Столичната ОИК чака постепенно гласоподаване - в секциите има един заслон

Урната също е единствено една
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР