Удължаването на извънредното положение е политическо решение. Това каза председателят

...
Коментари Харесай

Ген. Мутафчийски: Удължаването на извънредното положение е политическо решение />Реклама / Ads
Удължаването на изключителното състояние е политическо решение. Това сподели ръководителят на Националния действен щаб ген.-майор Венцислав Мутафчийски в изявление за бТВ.
" Не е моя работа да го желая. Ние докладваме каква е настоящата обстановка, политиците взимат тези решения ", посочи той.

Генералът изясни, че карантината в България е доста забавна. " Тя не не разрешава кой знае какъв брой доста неща. Освен, че са неразрешени моловете и заведенията за хранене и още няколко - хотелите. Това пък е доста тежък удар тъкмо за тези бизнеси, само че не са кой знае какъв брой неща, които са неразрешени в България ", добави още ръководителят на щаба.

Попитан по кое време хората ще могат да излизат, ген. Мутафчийски отговори: " Всъщност аз получавам доста такива писма, които пишат четири седмици не сме излизали? Ама те четири седмици имат право да отидат да пазарят, на доктор, на коафьор, на доста неща могат да отидат, да разходят кучето, детето си, да го отведат на доктор. Т ова дето се носи, че никой не излиза, не е тъкмо по този начин ", посочи още ген.-майор Венцислав Мутафчийски.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР