Учудваща е визията на Галена, която събра погледите на финала

...
Учудваща е визията на Галена, която събра погледите на финала
Коментари Харесай

Феновете са шокирани, няма да повярвате как Галена е отслабнала толкова много

Учудваща е визията на Галена, която събра погледите на финала на " Гласът на България " не толкоз поради умопомрачителната си златна рокля, колкото поради шокиращия си тип. Фолкпевицата е отслабнала до степен, в която почитателите й са, меко казано, шокирани.

Ръцете и краката на изпълнителката са толкоз слаби, че наподобяват повече на солети, а лицето на Галена е изпито по възмутителен метод. Много от феновете, коментиращи финала в обществените мрежи, побързаха да оприличат звездата на анимационен воин.

Подобно на плеймейтката Светлана Гущерова, и Галена е известна с пословичната си битка да закове кантара навръх умопомрачителните 40 кг! За задачата, с изключение на на строг хранителен режим и пилатес, изпълнителката разчита и на известните инжекции за диабетици " Оземпик ", с цел да се втали дотам, написа " Уикенд ".

Засега Галена не разяснява информациите за шокиращото си намаляване, нито за използването на инжекции за задачата. Феновете й обаче, са повече от потресени от гледката. Според експерти въпросните инжекции могат да нанесат жестоки провали върху организма на поп фолк дивата, която май към този момент е развила и лека форма на анорексия, написа още изданието.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР