Учителят на Емилия – Димитър Колев почина, научи HotArena. Музикантът дава

...
Учителят на Емилия – Димитър Колев почина, научи HotArena.
Музикантът дава
Коментари Харесай

Емилия потъна в скръб: Певицата загуби много скъп човек

Учителят на Емилия – Димитър Колев умря, научи HotArena.
Музикантът дава подтик на кариерата на сегашната звезда преди доста години. Именно Колев разкрива гения на русокоската, която е измежду най-големите звезди у нас.
„ Той беше човек, на който дължа доста от това, което съм сега, Един човек, който ми даде толкоз доста! Даде ми основата, която до ден сегашен ми е нужна, и се гордея, че тъкмо той беше първият ми преподавател по музика “, споделя Емилия, представена от „ България Днес “.

Припомняме, че неотдавна Мира на Емилия навърши три годинки, певицата трогна почитателите си с посланието към щерка си
Емилия трогна всички с думите, които написа по случай рождения ден на щерка й. Днес, тъкмо преди три години, на бял свят се е появила дребната Мира. Емилия не пропусна да поздрави своята принцеса в формалния си профил в обществената мрежа Инстаграм.
„ На трети октомври преди три години беше понеделник – безоблачен и прелестен ден като днешния. Събудих се и даже не подозирах, че навръх този ден ще се видя с моето второ слънчице.

Предстоеше ми естествен обзор, а в действителност се оказа, че огромният ден е пристигнал. Бях щастлива, в същото време уплашена – към този момент знаех какво следва.
В 16:42 видях и чух едно прелестно творение, което знаех, че обичам повече от всичко и че ще се апелирам всеки ден на Господ да я пази и закриля “, споделя Емилия за един най-хубавите си дни – раждането на щерка й Мира в профила си.
„ Обичаме те, Мира! Ти си ни най-малкото и сладко дребосъче у дома.

Желаем ти прелестно детство и тази артистичност и тази прелестна усмивка, да бъдат с теб вечно!!! Честит рожден ден, Слънчице!!! Целуваме те цялото семейство “, написа още поп фолк изпълнителката, завършвайки поста си в доста емотикони сърца.
Едва за няколко минути поста на Емилия събра над 3000 лайкове. Заваляха и хиляди пожелания към дребната рожденичка за персоналния й празник от фенове и сътрудници на поп фолк изпълнителката. Те й желаят да е здрава, щастлива и „ да пораства в мир, обич и доста щури и безгрижни игри “.
Засега Емилия е споделила единствено един кадър, на който целува Мира. Феновете на поп фолк изпълнителката обаче се надяват, че тя ще ги зарадва с още фрагменти от празника на дребната си принцеса.
Инфо: Хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР