Учителка в начално училище, обвинена в изнасилване на момче, изпрати снимки и говори за секс онлайн: ченгета

...
Учителка в начално училище от Тенеси и майка на две
Коментари Харесай

Учителка в начално училище от Тенеси и майка на две деца е обвинена в изнасилване на дете.

Алиса Маккомън, 38 г. Твърди се, че Ковингтън е признала, че е „комуникирала неуместно с бивши ученици“ чрез онлайн видеоигри и приложения за социални медии, където очевидно им е изпратила „неподходящи снимки“ и е поискала „сексуални отношения с жертвите“, каза полицията.

„Детективите от полицейското управление в Ковингтън продължават да разследват тази ужасна експлоатация и малтретиране на тези млади момчета“, каза началникът на полицията в Ковингтън Дона Търнър в изявление в петък. „Очакваме също да развием разследването, за да определим отговорността на други възрастни в случая, включително тези, които са знаели за злоупотребата, и тези, които са позволили или предоставили места за извършване на такива незаконни действия. Благодарен съм за продължаващата помощ от Tipton Окръжни училищни служители по време на това разследване."

Полицейското управление на Ковингтън първоначално започна разследване на учителя, след като получи информация от Департамента за грижи за децата (DCS), че Маккомън е участвал в предполагаем сексуален контакт с тийнейджър ученик, според клетвена декларация.

Жертвата каза на полицията, че докато прекарва нощта в жилището на заподозрения през 2021 г., когато е на 12 години, той се събужда от Маккомън, който го насилва сексуално.

Търнър добави, че е във връзка с прокуратурата на САЩ и властите „възнамеряват да преследват всякакви подходящи федерални обвинения, свързани със сексуалната експлоатация на тези жертви използват мобилни телефони, неподходящи отношения и дейности извън границите на юрисдикцията на държавата."

"Ние ще преследваме този случай максимално и ще продължим да подкрепяме жертвите и техните семейства по време на всички аспекти на разследването," Търнър каза.

McCommon е задържан в затвора на окръг Типтън срещу гаранция от $25 000.

Властите казаха, че няма доказателства, сочещи, че предполагаемите престъпления на McCommon са извършени в училище основания. Полицията в Ковингтън търси всички други жертви, които може да са били в контакт с Маккомън, за да се появят.

Директорът на училищата в окръг Типтън д-р Джон Комбс каза на The Covington Ledger, че Маккомън беше спрян без заплащане на 24 август, когато същата сутрин родител „подаде обвинения в неправомерно поведение“ срещу учителя.

„В момента работим с правоприлагащите органи и очакваме допълнителни подробности от тях и от прокуратурата ”, каза Комбс пред вестника.

Полицията моли всеки, който има притеснения, че детето им може да е станало жертва на Маккомън, да се свърже с CID на полицейското управление в Ковингтън на телефон 901-475-1261 или с CID на шерифа на окръг Типтън на 901-475-3300.


Оригинален източник на статия: Учителка в начално училище, обвинена в изнасилване на момче, изпраща снимки и говори за секс онлайн: ченгета

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР