Учителка от Перник, диагностицирана с К-19, преподава от дома си,

...
Учителка от Перник, диагностицирана с К-19, преподава от дома си,
Коментари Харесай

Учителка от Перник с К-19 преподава от дома си, децата прехласнати в уроците

Учителка от Перник, диагностицирана с К-19, преподава от вкъщи си, съобщи БНР.

Румяна Рангелова от 6-о СУ в сама е поискала да продължи уроците си онлайн, макар че е в болничен отпуск, заяви шефът на образователното заведение Адриана Ольова.

Румяна Рангелова е преподавателка по биология и химия, с дълготраен педагогичен стаж и е тези учители за които се споделя, че са родени, с цел да бъдат учители.

Тя е диагностицирана с PCR тест за ковид, под карантина е, само че защото е мъчно да бъде открит заместител, сама взема решение, че ще продължи да работи отдалечено от вкъщи си.

"Тя не е преподавател, който ще допусне децата да изгубят материал. Ние можехме да запълним часовете като гражданско обучение, само че тя реши, че нейният предмет е извънредно значим и децата не могат да си разрешат да губят. Сама предложи да работи от у дома. " - споделя директорката Адриана Ольова.

Това, което най-вече е изненадало учителите, е държанието на учениците.

"Ако в естествените присъствени часове могат да се извърнат и да си поговорят и да не внимават в избран миг от часа, тук всички през целия час не мръднаха. Те я слушаха, вземаха присъединяване. " - добави Ольова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР