Учителка от Пазарджик ще подари стипендия на дванайсетокласник в неравностойно

...
Учителка от Пазарджик ще подари стипендия на дванайсетокласник в неравностойно
Коментари Харесай

Огромно сърце! Учителка подари стипендия на дванайсетокласн...

Учителка от Пазарджик ще подари стипендия на дванайсетокласник в неравностойно състояние. С парите ученикът ще покрие разноските си по кандидатстудентската стратегия. Учителката Любомира Сребрина взела това решение на рождения си ден.

През октомври учителката по британски език в МГ " Константин Величков " в Пазарджик Любомира Сребрина чества рожден ден. В този ден тя е провокирана от да прави единствено добрини, което поражда концепцията да подари стипендия за възпитаник от 12 клас в неравностойно състояние.

" Тъй като знам сега какъв брой е под напрежение животът, какъв брой е мъчно за родителите в днешно време, защото аз съм родител, имам наследник и знам какъв брой е мъчно и на децата да реализират това, което желаят, за това взех решение да оказа помощ на едно детенце в 12 клас с кандидатстуденстката акция, с кандидатстудентски изпити, идни транспортни разноски ", показа пред Българска национална телевизия учителката.

Любомира е подготвена да покрие всички разноски, свързани с кандитатстудентските изпити, а за какво не и по-късно.

Потенциалният стипендиант, с изключение на да е в неравностойно състояние, би трябвало да демонстрира предпочитание да се учи и да има отличен триумф. Важно изискване е да няма неизвинени отсъствия. " Важното е да е стимулирано да учи,важното е да желае и да има ясната концепция какво би трябвало, какво желае да учи и къде желае да учи ", сподели преподавателката.

Със своя жест тя се надява да даде добър образец освен на сина си, само че и на своите възпитаници. " Те са доста щастливи и се надявам един ден и те да последват моя образец, тъй като ние би трябвало да вършим положително. И аз като преподавател постоянно съм казвала, че не би трябвало да влезем в класната стая, да си преподадем урока и да излезем. Преди всичко би трябвало да бъдем хора и другари с тези деца, тъй като те са подрастващи, ние би трябвало да ги разбираме и желая и те един ден да последват моя образец ", показа учителката.

Когато избере своя стипендиант, Любомира Сребрина, ще стартира да превежда регулярно избрана сума пари от своите училищен приходи, която до кандидатстуденската акция да е задоволителна, с цел да покрие разноските.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР