Учител по физкултура в Разложка професионална гимназия е заловен от

...
Учител по физкултура в Разложка професионална гимназия е заловен от
Коментари Харесай

Хванаха учител от разложка гимназия с канабис

Учител по физкултура в Разложка професионална гимназия е хванат от полицията с канабис. Иван Ц. е спрян за рутинна инспекция на улица „ Братя Кулини “ в родния си град, оповестява "Струма ".
Органите на реда са създали персонална инспекция на учителя, както и на карания от него лек автомобил „ Опел Корса “. Полицаите са разкрили полиетиленово топче със суха тревиста маса, която при направения полеви тест е реагирала позитивно на канабис. Наркотикът е бил с общо тегло към 0.4 грама и е конфискуван от полицията, а за случая е известена прокуратурата. Нарушителят е арестуван със заповед за задържане до 24 часа. Работата по случая продължава. От прокуратурата към момента не са дали публична информация дали ще бъде повдигнато обвиняване против 41-годишния мъж.
От гимназията също отхвърлиха коментар с претекста, че към момента нямат публична информация и изчакват да завърши следствието по случая. Директорът Васка Пенева единствено показа, че тя е научила от обществените мрежи, че арестуваният с опиати мъж от Разлог е физкултурникът в учебното заведение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР