Училищен чистач останал шокиран, когато видял малка пума, която се

...
Училищен чистач останал шокиран, когато видял малка пума, която се
Коментари Харесай

Пума се озова в гимназия, скри се под бюрото на учителя ВИДЕО

Училищен чистач останал шокиран, когато видял дребна дива котка, която се озовала в празна класна стая в калифорнийско учебно заведение.

За благополучие по това време в школото нямало учители и възпитаници. Служителят подготвял класните стаи за началото на деня, когато разкрил дивото животно, което се криело под учителската катедра.

Снимка, споделена в обществените мрежи, демонстрира удобно свитото малко.

“Пумата умерено предходна през кампуса и решила да влезе в кабинет”, споделя Хавиер Акосто, детектив в шерифството на Сан Матео.

Оказва се, че по-късно пазача затворил вратата зад тила на животното и по този начин то се озовало в капан. По думите на очевидци то изглеждало изплашено.

След това се изяснило, че става въпрос за дребна дива котка, която е на приблизителна възраст от 4 до 6 месеца. Животното към този момент е изпратено в зоологическата градина на Оукланд, където ще му бъдат направени и проучване.

Обичайно представителита на типа прекарват по две години край своите майки. Властите обаче не са видели стара женска дива котка в региона на градчето Пескедо, чиято гимназия била посетена от непредвидения гостенин.



Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР