Училищата в цялата страна скоро ще имат възможност да поръчват

...
Училищата в цялата страна скоро ще имат възможност да поръчват
Коментари Харесай

Училищата в САЩ скоро ще могат да поръчват безплатни тестове за COVID

Училищата в цялата страна скоро ще имат опция да поръчват безвъзмездни проби за Коронавирус, с общителното подпомагане на администрацията на Байдън, заяви Министерството на образованието на Съединени американски щати в сряда. Тестовете ще бъдат налични от декември и учебните заведения могат да ги употребяват, с цел да дават на възпитаници, фамилии, личен състав и по-големи учебни общности.

„ Тези самотестове са лесни за потребление и могат да играят значима роля за попречване разпространяването на COVID-19 “, сподели Роберто Родригес, помощник-секретар на Министерството на образованието за обмисляне, оценка и създаване на политики.

„ Ние насърчаваме учебните заведения да употребяват тези безвъзмездни запаси, с цел да предпазят учениците, родителите и личен състав през образователната 2023-24 година. "

Над 1,6 милиарда теста за COVID-19 са изпратени непосредствено до домове, учебни заведения, заведения за дълготрайни грижи, здравни центрове и хранителни банки през последните две години посредством федерални стратегии за систематизиране, съгласно Министерствот...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР