Учениците Миа и Александър ще представляват България на Футбол за

...
Учениците Миа и Александър ще представляват България на Футбол за
Коментари Харесай

Ученици връчиха гривна на футбола и приятелството на Херо и Дяков

Учениците Миа и Александър ще съставляват България на " Футбол за другарство " 2018. Младежите се срещнаха с треньора на Лудогорец Димитър Димитров - Херо и капитана на тима Светослав Дяков, с цел да показват тазгодишния план " Футбол за другарство " на " Газпром ".

След осъществяване на процеса на асортимент въз основа на откритите интернационалните критерии на плана - извършен взаимно с Лудогорец - 12-годишните Александър Георгиев и Миа Гигова бяха определени да съставляват България в ролята на млад футболист и млад публицист на последните събития от сегашния сезон на " Футбол за другарство ", проведен от официалнияпа сътрудник на ФИФА и Световно състезание по футбол Русия 2018 - " Газпром ", които ще се проведат в Москва, Русия, от 8 до 15 юни 2018 година.

 Снимка 351501
Източник:

Младите посланици на България имаха удоволствието да се срещнат с треньора на Лудогорец Димитър Димитров - Херо и капитана на тима Светослав Дяков в Разград и да показват правилата, полезностите и програмата на тазгодишния план. Миа и Александър размениха скъпи препоръки с именитите спортисти и церемониално им връчиха основния знак на плана - Гривна на футбола и другарството.

" Приветствам тази самодейност, с която децата от целия свят ще изпитат и възприемат същинския смисъл на другарството, толерантността, честната игра, съдействието и уважението в бъдещото си израстване. Беше същинско наслаждение за мен да посрещна през днешния ден Миа и Александър и им поисквам един паметен престой по време на финалите на " Футбол за другарство " и международното състезание в Русия ", сподели старши треньорът на " орлите ".

 Снимка 351502
Източник:

Бъдещата футболна вяра на България Александър Георгиев ще играе в тим " Голяма панда " - един от 32-та интернационалните тима, основани по време на жребия, дружно с връстниците си от Португалия, Съединени американски щати, Украйна, Република Мавриций и Централноафриканска република. Отборите са формирани въз основа на правилата на " Футбол за другарство " - 12-годишни футболисти от разнообразни националности, друг пол и с разнообразни физически качества в границите на един тим.

Миа Гигова ще влезе в ролята на публицист - дружно с още 210 младежи, които ще вземат присъединяване в последните събития от сегашния сезон на " Футбол за другарство " като членове на Международния юношески пресцентър. Наред с тях се чака повече от 5000 представители на водещи медии от целия свят да участват в Москва, с цел да показват събитията от последния стадий от плана " Футбол за другарство " за 2018 година.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР