Ученици от Професионална гимназия Дочо Михайлов“, гр.Тервел, гостуваха в парламента

...
Ученици от Професионална гимназия Дочо Михайлов“, гр.Тервел, гостуваха в парламента
Коментари Харесай

Депутатите от “Има такъв народ” посрещнаха ученици и студенти в Народното събрание

Ученици от Професионална гимназия „ Дочо Михайлов “, гр.Тервел, гостуваха в Народното събрание по покана доктор Ивайло Христов.
„ На 6 май бях поканен в Тервел за празника на града. Тогава заместител директорката ни описа за техните възпитаници, за екологично ориентираното образование, за стратегиите, по които работят – включително Еразъм. “ – споделя депутатът от “Има подобен народ ”, във връзка концепцията за визитата в Народно събрание.

Всички народни представители от област Добрич участваха в опознавателната разходка в Народното събрание с учениците. По-късно младежите от Тервел посетиха и Националния археологически музей.

Депутатите от “Има подобен народ ” имаха и други посетители в Народното събрание. Студенти от юридическия факултет на ВТУ посетиха постройката на Народно събрание. Те бяха приветствани от Момчил Иванов (депутат на Има Такъв Народ от Велико Търново), както и от негови сътрудници от другите парламентарни групи.
Гостуващите се срещнаха с работата на народните представители и организацията в Парламента, а в края на визитата, народните представители пожелаха на великотърновските студенти да заемат местата на сегашните депутати, след завършването на образованието си.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР