Ученици от Хуманитарната гимназия Св.св. Кирил и Методий“ и ОУ

...
Ученици от Хуманитарната гимназия Св.св. Кирил и Методий“ и ОУ
Коментари Харесай

Коледен благотворителен базар в прокуратурата

Ученици от Хуманитарната гимназия „ Св.св. Кирил и Методий “ и ОУ „ Княз Александър I “ в гр. Пловдив гостуват с Коледен благотворителен базар в Районна прокуратура-Пловдив. Той беше открит през днешния ден в наличието на магистрати, учители и деца. Учениците сами са изработили и подредили коледните играчки, картички, декорации, сурвачки и сувенири.

Коледният базар ще гостува два дни в Районна прокуратура-Пловдив, след което още веднъж се връща във фоайето на двете учебни заведения. На него има и специфичен щанд за продажба на книги „ Спаси отчислена книга – подари вяра “.     

„ Благодарим за хубостта, която ни представяте и се надявам гостуването да стане традиция “, сподели на откриването Атанас Илиев, заместител областен прокурор на гр. Пловдив.

Събраните средства от Коледния благотворителен базар ще бъдат предоставени на възпитаници в неравностойно състояние, за деца на учители, лекари и служители на реда, изгубили живота си в първата вълна на коронавирус пандемията и на Комплекс за обществени услуги за деца  и фамилии.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР